About

You are here

Fin du Jour is een beauty en lifestyle boetiek met vestigingen in Gent, Antwerpen, Kortrijk en online. We brengen een eigenzinnige mix van nichemerken met een diepe focus op de effectiviteit van de ingrediënten, en tijd te nemen om voor jezelf te zorgen.

In 2014 verliet Miriam Rouw haar job als advocate om haar eigenlijke droom na te jagen: een eigen beauty store met exclusieve producten voor mannen en vrouwen. In augustus 2014 opende Fin du Jour Gent de deuren.

MSIMG_1752_0.jpgIn 2015 stapt ook vriendin en ondernemer Sabine Saelen in het bedrijf. Haar expertise en warm hart voor beauty vormde de perfecte aanvulling op de droom van Miriam: samen vormen zij een mix van pittige passie en niet-alledaags ondernemerschap.

Met die kracht groeit Fin du Jour sindsdien nog steeds verder, met nieuwe winkels in Kortrijk (2016) en Antwerpen (2017) en een continu groeiend merkaanbod. Namen als Jane Iredale, Aesop, Diptyque, BYREDO, Susanne Kaufmann, Omorovicza, Tata Harper en RMS vormen vaste waarden en worden steeds aangevuld door nieuwe, boeiende beauty- en lifestylemerken. Alles wat we verkopen moet karakter hebben én effectief zijn, met focus op beleving, resultaat en een unieke touch.

TEAM DU JOUR

MSIMG_1722.jpg

Miriam Rouw

Founder

Miriam is gepassioneerd door nichemerken en loopt dan ook in het buitenland altijd alle beauty stores af op zoek naar wat we hier nog niet kennen. Die nieuwsgierigheid en haar diepe kennis van producten en ingrediënten zorgen voor de unieke merkencombinatie die Fin du Jour vandaag is. Hoewel ze constant bezig is achter de schermen, hecht ze veel waarde aan het contact in de winkel, draagt ze elke klant een heel warm hart toe en staat ze steeds klaar om haar kennis met je te delen.

Contact: miriam@findujour.com

 

MSIMG_1726.jpg

Sabine Saelen

Managing partner

Sabine leidde een aantal jaren de onderneming DHONDT NV, een KMO actief als groothandel in bouwbeslag. Haar ervaring in de corporate wereld, maar ook haar pittige visie en liefde voor authenticiteit stralen uit naar de waarden van Fin du Jour. Sabine's kritische blik en empathisch vermogen waken over de identiteit, de klantervaring en de all-round experience in de Fin du Jour winkels en online.

Contact: sabine@findujour.com

 

 

Werken bij Fin du Jour?