You are here

Hoe overleeft je huid de koude winter?

Tijdens de winter ziet onze huid af. Door de koude, de wind en de regen krijgt onze huid het hard te verduren en dat is zichtbaar. Je huid is droog, dof en allesbehalve egaal. Maar gelukkig kan je daar iets aan doen. Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen, zowel vanbuiten als van binnenuit.

 

Repairing is the new resurfacing

Ooit last gehad van een droge, onzuivere huid? En wilde je die weer glad en egaal make door te scrubben? Waarschijnlijk kreeg je het omgekeerde effect: een nog drogere en geïrriteerde huid. Vanaf nu zeggen we vaarwel tegen agressieve scrubs en verwelkomen we hydraterende huidverzorging. Denk aan skincare producten met hyaluronzuur zoals het Oskia Get up and Glow gelaatsserum, of de Daisy Delight vochtinbrengende crème van Cîme. 

IMG_0323_0.jpg

 

fall_line_up_-4405.jpg

Perfect voor de droge, koude wintermaanden is de Tata Harper Repairative Moisturizer. Hij werkt zowel hydraterend, als voedend en herstellend, de ideale combinatie voor wie niet te veel tijd wil besteden aan een skincare routine.

 

En om je huid af en toe extra in de watten te leggen kan je een herstellend gezichtsmasker aanbrengen. Probeer bijvoorbeeld eens het Reviving Eye Mask van Oskia dat tekenen van huidveroudering tegen gaat.

 

Supplements are skincare too

Veel mensen denken dat je huid enkel langs de buitenkant gehydrateerd moet worden. Maar niets is minder waar, een gezonde huid krijg je enke door ook van binnenuit goed te hydrateren. Ten eerste is het belangrijk om genoeg water te drinken zodat je huid dat vocht kan opnemen. Daarnaast bestaan er ook voedingssupplementen om je huid een boost te geven. Advanced Nutrition Programme biedt met zijn Skin Omegas+ een supplement dat werkt als een hydraterende crème van binnenuit die de droge huid gladder maakt. Ideaal voor de winter dus.

My Post.jpg

Vergeet die agressieve huidproducten en ga voor een skincare routine die je huid respecteert en hydrateert, zowel vanbuiten als vanbinnen. En dan overleeft je huid deze winter met glans!

11/12/2019