You are here

Maak je klaar voor een kleurrijke herfst!

Foto: Pinterest

 


 

Felle kleuren zijn helemaal in deze herfst. Op je lippen, je wangen, je ogen, en zelfs je haar. In deze blogpost zetten we de nieuwste trends voor jou op een rijtje. Zodat je helemaal mee bent en je er deze herfst fantastisch goed en trendy kan uitzien.

 


 

Orange is the new COLOUR

 

Deze kleurrijke trend kwam tijdens de zomer al opduiken en is nu helemaal in. In de herfst kleurt de natuur helemaal oranje, bruin en rood. Laat je make-up matchen met de natuur met een felle of juist subtiele oranje tint.

Hoe deze look creëren? 

Ga voor de klassieke Jane Iredale Purepressed Blush in Whisper voor een natuurlijke blos op je wangen of accentueer je ogen met de Purepressed Steamy Eye Shadow.

Wil je liever een fellere blos? Kies dan voor de Jane Iredale Cream Blush in perzikkleur. Het voordeel aan deze multi-use crèmestick is dat je hem ook voor je lippen of als highlighter kan gebruiken. En om het herfstgevoel helemaal compleet te maken, geeft de crèmestick een aangename cacaogeur. Klaar om je in je zetel te nestelen met een warme chocomelk?

Orange 2.jpgFoto: Pati Dubroff

 


 

Pantone colour of the year: Living Coral

 

We zagen deze kleur al op verschillende catwalks verschijnen en ook in het najaar blijft deze Pantonekleur populair. De oranje-roze kleur is levendig, modern en natuurlijk. Living Coral is een geliefde kleur in de fashionwereld maar ook voor make-up en zelfs voor haar is dit de nieuwe trend.

En gekleurd haar heeft natuurlijk de juiste verzorging nodig. Het is belangrijk om je hoofdhuid goed te hydrateren en je haren te beschermen om de kleur levendig te houden. De producten van Rahua bieden op een natuurlijke wijze een goede verzorging en bescherming voor gekleurd haar. 

IMG_0209.jpg

 


 

Baby bangs ARE BACK

 

Om je herfstlook compleet te maken, kan je voor een gewaagder kapsel gaan. De korte froufrou is weer helemaal terug. Verschillende celebrities zoals Emma Robberts en Gigi Hadid waagden zich al aan deze trend. Vooral mensen met een vierkant gezicht staan mooi met deze coupe. Maar een ding is zeker: je hebt een gezonde portie lef en zelfvertrouwen nodig voor deze look.

rahua-rahua-voluminous-shampoo.jpg

coral baby bangs.jpgFoto: Pinterest

Net als elk ander kapsel, vergt ook deze look de gepaste verzorging. Wil je graag wat meer volume in je bangs? Kies dan voor de Rahua Voluminous Shampoo. En om je baby bangs in model te houden kan je de Cream Wax van Rahua gebruiken.


Of je nu voor een opvallende look gaat, of je het eerder subtiel wil houden: kleur is het codewoord deze herfst. en dan vooral de oranje en roze tinten geven je een goed gevoel tijdens het grillige seizoen.

 

9/10/2019