You are here

Spring Make-Up Trends

Deze lente mag je make-up wat meer opvallen, hoewel we nog steeds een glowy look omarmen. De invloed van de jaren '70 is niet te ontkennen, met meer kleur op de ogen en gloss op de lippen. We zetten drie boeiende make-up trends voor deze lente op een rijtje die we zelf ook toepassen in onze everyday routine.

9bf342486b620d3162a82e699c9ecd90.jpg

Foto via https://trendesignbook.com/

MONOCHROME GLOW

Deze lente kies je voor kleur, maar één kleur. Match je oogschaduw met je blush en lippenstift om zo een opvallende maar monochrome look te creëren, die tegelijk rust en power uitstraalt. Kies bijvoorbeeld voor de nieuwe Jane Iredale PurePressed Blush in Sunset, een warm peachy roze mét glitter, om door te trekken van je wangen naar je oogleden. Of ga voor een opvallende, gepigmenteerde Lip2Cheek van RMS (zoals de poppy kleur Smile) die je zowel als blush en lipkleur kunt gebruiken, maar zeker ook op je oogleden kunt deppen.

spring-summer-2019-makeup-trends-sunkissed-skin-alberta-ferretti-imax-1538654997.jpgFoto via Alberta Ferretti.

THE BEAT OF THE BRONZER

Niks is zaliger dan een extra touch of bronzer op een zonnige lentedag. Je hebt misschien nog geen golden glow, maar je kunt er wel meteen één op je gezicht toveren met je favoriete zonnepoeder. De nieuwe Luminizing Powders van RMS zullen je hart stelen: de donkerste, Madeira Bronzer, vormt je ideale contour-BFF, terwijl Midnight Hour je een zachte sunny glow geeft en Grande Dame eerder als highlighter touch-up wordt gebruikt.

09de89f3aa25f0bc4574e815d0909f26.jpgFoto via Into The Gloss.

GLOSSY LIPS

Gone are the days waarop we lipgloss schuwden: ze zijn niet langer kleverig, zeemzoet en een tikkeltje cheap. Nee, lipgloss is dé trend van deze lente - nog steeds een beetje seventies, maar wel in een veel comfortabeler én chiquer geheel. Denk maar aan de Pink Lady PureGloss van Jane Iredale, het perfecte kleur roze-nude dat je lippen vol laat lijken en meteen ook verzorgt met zachte ingrediënten.

10/04/2019